Kundvagnen

Kundvagnen

Byte & retur

Enligt distansköpslagen har du rätt att returnera en order inom 14 dagar efter det att du tagit emot den utan att behöva åberopa några särskilda skäl till det. Du står för själv för fraktkostnaden. Vid betalning mot faktura makulerar vi fakturan. I annat fall återförs köpeskillingen till ditt kort inom 1–3 dagar efter det att vi fått tillbaka fotokonsten. Observera att du bara kan ångra ett köp om varan är i perfekt skick.

Reklamation

Om du kan visa att något är fel på varan, det kan handla om att ett foto har fel storlek eller är skadat på något sätt, kan du göra en reklamation inom ett år. Tänk på att den enligt lag ska göras inom skälig tid i förhållande till hur lång tid det kan ta att upptäcka felet. Ta kontakt med oss om tänker reklamera en vara. Vi skickar då en returfraktsedel.

Använd original emballage

Vid alla returer skall originalförpackningen användas. Du kan bli ersättningsskyldig om varan skadas på grund av dålig emballering. Schenker bär ansvar för varan medan den transporteras men alltså bara om den är väl paketerad.